EEN GOED GEVONDEN WEBSITE

Dynamisch en Stabiel

 

 • Gebruiksvriendelijk 
 • Aantrekkelijk
 • Overzichtelijk
 • Dynamisch
 • Functioneel
 • Doelgericht
 • Vindbaar
 • Juiste uitstraling
 • Beveiligd
 • Betaalbaar
 • Snel leverbaar

Data Verzamelen

Door websiteverkeer te analyseren kan onder andere het gedrag en de herkomst van bezoekers worden bepaald.  Komen de bezoekers via verwijzende websites, sociale media of direct verkeer? Dit geeft inzicht en zorgt voor de effectiviteit van Social Media en marketingcampagnes.

Tablet en Mobiel

Meer dan 80% van de van de website bezoekers komt binnen via mobiele apparaten. Aan het gedrag is te zien dat het essentieel is om de website vooral hier dus optimaal te laten werken, aangezien bezoekers via de mobiel sneller geneigd zijn elders verder te zoeken bij mankementen aan de website.

Goed gevonden website met een responsive design

Website op maat

Wanneer een website op maat gemaakt wordt verzamelen we eerst zo veel mogelijk informatie over de opdrachtgever.

Data Analyse

Gegevens worden verzameld om effectieve online aanwezigheid voor het bedrijf te creëren en tegelijkertijd waardevolle informatie te verzamelen om de website te optimaliseren. Zo krijgen wij inzicht in de doelgroep en leren wij het klantgedrag en de voorkeuren begrijpen. Ook voor de marketing en strategische doeleinden kunnen wij waardevolle data gebruiken om het budget zo effectief mogelijk in te zetten. Door het analyseren van gegevens over bijvoorbeeld zoekwoordprestaties, verkeersbronnen en campagneresultaten kan de return on investment verbeterd worden.

Markt Analyse

Het verzamelen van marktgegevens voor het maken van een bedrijfswebsite doen we om een goed begrip te krijgen van de markt waarin onze opdrachtgever opereert. Daarnaast krijgen we een beeld van de positie en concurrentie binnen de actieve sector. Een aantal factoren zijn van cruciaal belang bij het ontwikkelen van een effectieve websitestrategie en het verbeteren van de online aanwezigheid. Er wordt gekeken  naar de behoeften en verwachtingen die aansluit bij de doelmarkt. Belangrijke data zijn:

-Doelgroepsegmentatie en targeting
Concurrentieanalyse
-Markttrends en consumentengedrag
-Keywordonderzoek en SEO-optimalisatie
-Product- en dienstontwikkeling

Mobiele Website

Door het alsmaar toenemende mobiele internetgebruik is een website die zich aanpast aan kleinere schermen van apparaten, zoals smartphones en tablets tegenwoordig essentieel.

We zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring omdat kleinere schermen in vergelijking met desktopcomputers vaak functionele beperkingen beperkingen hebben. We ontwikkelen responsieve lay-outs, een eenvoudige navigatie, gemakkelijk leesbare tekst en geoptimaliseerde afbeeldingen, waardoor gebruikers probleemloos door de site kunnen bladeren en gemakkelijk vinden wat ze zoeken.