SEO Specialist

Met onze expertise en strategieën optimaliseren we websites voor zoekmachines zoals Google. Dit leidt tot verbeterde zoekresultaten, een concurrentievoordeel en een geoptimaliseerde gebruikerservaring met meetbare resultaten. Door samen te werken kunnen we de online aanwezigheid versterken en meer verkeer naar je website genereren.

Onze Services

Naast onze service op maat service kunnen wij u ook helpen met een specifiek doel voor uw website.

Zoekmachine Optimalisatie

We lopen een complete website of webshop na om verbeterpunten te analyseren. Hierna kunnen wij aanpassingen doen, of er kan een document worden opgeleverd  waarmee u zelf aan de slag kunt.

Website Inhoud Analyse

Bestaande content wordt nagelopen om verbeteringen voor te stellen / uit te voeren. Naast de tekstuele inhoud spelen keywords en meta omschrijvingen spelen hierbij een belangrijke rol.

Verbetering Specifieke Pagina

Landingspagina’s zijn een belangrijk onderdeel van de SEO configuratie. We onderzoeken en verbeteren deze pagina’s om zoveel mogelijk verkeer op de website binnen te krijgen.

SEO Advies

We helpen u graag op weg met de beginselen van Google SEO. Zo kunt u zelf doegericht aan de slag zonder onderzoek te hoeven doen naar belangrijke speerpunten.

Data Analyse

Metingen m.b.t. het zoekverkeer zijn van onschatbare waarde als het gaat om het verbeteren van de vindbaarheid binnen de grote zoekmachines. 

SEO Strategie

Aan de hand van uw doelstellingen kunnen we een gerichte online strategie bepalen dat ervoor gaat zorgen dat u opvalt en zich onderscheidt van de concurentie.

SEO Specialist Goed gevonden online

Onze Kracht

Door actieve betrokkenheid en onze hands on werkwijze zorgen voor voldoending van de specifieke wensen van onze klanten. We leren doelen en strategieën begrijpen zodat we kunnen gaan bouwen aan een optimale online aanwezigheid van oranisatie of individu. Samen zijn we sterker!

  • Inlevend Vermogen
  • Gerichte Online Strategie
  • Google Zoekmachineoptimalisatie ( SEO)
  • Content Creëren

We weten wat wel en niet werkt

SEO is een complex en continu veranderend vakgebied. Sommige strategieën kunnen positieve resultaten opleveren, terwijl andere minder effectief zijn of zelfs schadelijk kunnen zijn voor de ranking en het verkeer naar een website.

Het creëren van waardevolle en relevante content voor gebruikers is essentieel voor SEO. Deze content dient informatief, boeiend en uniek te zijn om zo meer kans te hebben om hoog te scoren in zoekmachines. 

Het overmatig gebruik van zoekwoorden, ook bekend als “keyword stuffing,” kan leiden tot een penalty van de zoekmachines en de positie van de website negatief beïnvloeden.

Ook kan bijvoorbeeld Het kopen van backlinks van dubieuze bronnen schadelijk zijn voor de SEO van een website. Zoekmachines waarderen organisch verkregen backlinks van kwalitatieve websites veel meer dan gekochte links.

Samenwerken

Maak gebruik van onze expertise en zorg voor een groei in het aantal bezoekers op de website en breid uw klantenkring uit

Goed Gevonden Services

Laning 7, 3202 JC Spijkenisse

Tel: 06 430 36 216

E-mail: info@goedgevondenonline.nl

KVK: 89448324